Güzel Sanatlar Fakültesi Okuma Salonuna 500 Sanat Kitabı Bağışlandı.

25 Şubat 2016

İstanbul Tatbiki Güzel sanatlar fakültesi Yapı Seramiği ve Heykel Bölümü mezunu olan ve çalışmalarına İstanbul Büyükada’da devam eden Bolu’lu heykeltraş Tülin ÖZDEMİR’in vefatından sonrai vasiyeti üzerine, Kendisine ait olan birbirinden değerli 500 civarında sanat kitabını üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesine bağışlamıştır. Bağışlanan kitaplar, fakültemiz öğrencilerinin faydalanması için zemin katta düzenlenmiş olan “Okuma Salonu”na yerleştirilmiştir. Merhum Tülin ÖZDEMİR’in kardeşi İlhan ÖZDEMİR ve kitapların Güzel Sanatlar Fakültesine bağışlanmasında vesile olan Murat TURAN fakültemizi ziyaret etmişlerdir.

Merhum Tülin ÖZDEMİR’e Allahtan rahmet diler; Kardeşi İlhan ÖDEMİR ve diğer aile bireylerine, kitapların bağışlanmasına vesile olan Murat TURAN ve Azize YASA’ya teşekkür ederiz.

• Adres: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi  14280 Gölköy BOLU
  • Tel: +90 374 254 10 00 Fax: +90 374 253 46 41