FAKÜLTEMİZ ‘ART ANKARA 2.ÇAĞDAŞ SANAT FUARI’NA KATILDI

19 Nisan 2016

9-13 Mart 2016 ATO CONGRESİUM Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen 2. Art Ankara Sanat FuarI’nda (2nd Contemporary Art Fair); uluslararası düzeyde sanat galerileri, sanat eğitimi veren kurumlar, müzeler, sanatçılar ve sanatseverler bir araya geldi. Beş gün süren ve 70’i aşkın kurum ve kuruluşun katıldığı bu fuarı, 31.720 ziyaretçi gezdi. Art Ankara 2016'da çağdaş sanat eserlerinin sergilenmesinin yanında panel, dinleti, konferans, performans, workshop, söyleşi, sinema gösterimi, imza günleri gibi etkinlikler de düzenlendi. Fuarın sanat eğitimi veren kurumlara ayrılan bölümlerinde, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi de standında Resim ve Seramik Bölümü öğrencilerinin eserlerini sergileyerek, üniversite tanıtım katalogları ve broşürlerimizi dağıtarak, üniversitemizi ve fakültemizi tanıtmıştır.

Daha fazla bilgi ve görsel için, www.artfairankara.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

• Adres: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi  14280 Gölköy BOLU
  • Tel: +90 374 254 10 00 Fax: +90 374 253 46 41