Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü Yrd. Doç. Dr. Melek AKYÜREK Atölyesi öğrencilerinin çalışmalarından oluşan Resim Sergisi BAMER’de açıldı. Sergiye, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin  YILMAZ, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri COŞKUN, İzzet Baysal Vakfı Sekreteri ve Eğitim Koordinatörü Mustafa YAMAN, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı Emin SEMERCİOĞLU, BAMER Müdürü Yardımcısı, Doç. Dr. Azize YASA,  birçok akademisyen, öğrenci  ve sanatsever katılmıştır. Sergide 2. ve 3. Sınıf öğrencilere ait yağlıboya, akrilik ve karışık teknikle yapılan 60 adet çalışma yer almaktadır.

Davetlilere sergiyi gezdirerek eserler hakkında bilgi veren Yrd. Doç. Dr. Melek AKYÜREK, her öğrencinin eserleri oluştururken, kendi  kişisel üslubunu yansıttığını, eserlerin bir sene boyunca yoğun bir çalışmayla oluşturulduğunu ve  zengin ve güzel  bir sergi olduğunu belirtmiştir.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin YILMAZ ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri COŞKUN serginin hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Sergi,   6 Haziran 2016 ya kadar BAMER’de gezilebilir.