2023 – 2024 Öğretim Yılı Resim Bölümü Öğrenci Memnuniyet Anketi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

18 Nisan 2024 Perşembe

BAİBÜ GSF Resim Bölümü öğrencileri ve öğretim üyeleri, Üniversitemiz tarafından yapılan öğrenci memnuniyet anketi sonuçlarını değerlendirmek üzere 02.04.2024 tarihinde Kültür Merkezi Pembe Salon’da toplandı.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Melek AKYÜREK başkanlığında düzenlenen toplantıda öğrenciler, Üniversitemizin sosyal ve kültürel faaliyetlerinden ulaşım sorunlarına, derslik ve atölyelerin fiziki imkanlarından güvenlik ile ilgili konulara, Üniversitenin teknolojik olanaklarından eğitim müfredatına kadar geniş bir yelpazede pek çok konu hakkında fikirlerini, memnuniyetlerini, şikayetlerini ve beklentilerini paylaştılar. Öğrencileri ve öğretim üyelerini hiyerarşisiz bir şekilde bir araya getirmeyi ve şeffaf bir iletişim ortamı kurabilmeyi amaçlayan toplantı boyunca, aktarılan sorunlarla ilgili öğretim üyeleri ve öğrenciler sorunlar ve çözüm önerileri üzerine birlikte tartıştılar. Toplantı süresince iletilen talep ve öneriler, Resim Bölüm Başkanlığı tarafından Fakültemiz Kalite Komisyonu’na sunulmak üzere raporlandı.

Resim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Melek AKYÜREK, öğrencilerin öğretim üyeleri ve bölüm yönetimi ile bir araya geldiği bu toplantıyı çok faydalı bulduklarını belirtmeleri üzerine, açık ve demokratik iletişimi benimseyen bir yönetim anlayışıyla bu tür toplantıların devamlılığını sağlayacağını ve gelenekselleştireceğini ifade etti.