​​Bolu Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Ettiler.

28 Mart 2024 Perşembe

Bolu Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ve Piyano Öğretmenleri Özgür Sevimsoy, ve Birim Görsev ile birlikte Fakültemiz ve Bölümlerimiz hakkında bilgi almak amacıyla üniversitemize ziyarette bulundular. Bu kapsamda Resim bölümü öğretim üyelerinden  Dr. Öğr. Üyesi Emrah Sezer’in ve Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Koza Kurt Kırtay’ın atölyesini ve yapılan çalışmaları incelediler.  Son olarak, Müzik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nesrin Kalyoncu, Müzik Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Özlem Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Mehriban Aliyeva ve Dr. Öğr. Üyesi Can Doğan’dan Müzik Bölümü ve yetenek sınavı süreçleri hakkında bilgi aldılar. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece, öğrenciler ve Piyano Öğretmenleri Özgür Sevimsoy ve Birim Görsev ile bir araya gelerek fakültemiz hakkında bilgilendirme yaptı ve öğrencilerim sorularını yanıtladı.