GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ “DEKAN-ÖĞRENCİ BULUŞMASI II” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

17 Kasım 2023 Cuma

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde, Dekan Prof. Dr. Ahmet Serkan ECE’nin öğrencilerin sorunlarını ve isteklerini dinlediği, sorularını cevapladığı Dekan-Öğrenci Buluşması II gerçekleştirildi. Öğrencilerin ilgi gösterdiği toplantıya Dekan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Pakize KAYADİBİ ve Dr. Öğr. Üyesi Emrah SEZER’in yanı sıra  Fakülte Sekreteri Mükerreme ALTINDAŞ’da katıldı. Katılımcı, iş birliğine dayanan fakülte ve yönetim anlayışı çerçevesinde düzenlenen toplantıda, en önemli iç paydaşlardan biri olan ve yönetimden eğitim-öğretimin planlanmasına kadar tüm kararlarda en çok etkilenen öğrencilerimizin sorunlarını, görüşlerini, önerilerini, isteklerini ve yaratıcı fikirlerini Fakülte yönetimine doğrudan iletme ve tartışma imkânı buldular.

Gerçekleşen buluşmada, öğrencilerden eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, spor, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler ve kariyer konuları ile ilgili geri bildirimler de alınmıştır. Öğrenciler, Dekan-Öğrenci Buluşmasının tekrar yapılmasından, görüşlerinin alınmasından, sorunlarına ve taleplerine cevap verilmesinden çok memnun olduklarını belirterek, fakülte yönetimine memnuniyetlerini ve teşekkürlerini sundular.