Güzel Sanatlar Fakültesi Üniversite Adayları Tanıtım Günlerinde

09 Ağustos 2023 Çarşamba

30 yılı aşkın akademik ve idari birikime sahip, ülkemizin en köklü ve seçkin üniversitelerinden biri olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı (YKS) başarıyla geçip geleceğine yön vermeye çalışan üniversite adaylarına, 8 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek tercih sürecinde destek oluyor.

Üniversite adayları, 31.07.2023 pazartesi günü tanıtım standında görev yapan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin Güzel Sanatlar Fakültesi akademik personeli Dr. Öğretim Üyesi Koza KURT KIRTAY ve Öğr. Gör. Mustafa URAL ile Üniversitemiz ve fakültemiz fiziki yapısı, lisans programları, özel yetenek sınavları, Ar-Ge faaliyetleri ve projeleri, yurt ve yemek olanakları, Erasmus+, Farabi ve Mevlana öğrenci değişim programları ve ulaşım gibi benzeri birçok konuda bilgi almak üzere tanıtım günlerinde buluştular.

Aynı zamanda Üniversite tercihi yapan öğrenci adaylarını bilgilendirmek amacıyla Dr. Öğretim Üyesi Pakize KAYADİBİ 03 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 20.00-21.30 saatleri arasında üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen çevrim içi tercih ve tanıtım programına katılarak, fakültemiz lisans programları ve öğrenci alan dört (4) lisans programlarının (Geleneksel Türk Sanatları, Müzikoloji, Resim, Seramik) Özel Yetenek Sınavları hakkında bilgi verdi.

Üniversitemiz ve Güzel Sanatlar Fakültemiz aday öğrencileri tanıtım günlerinde desteğini esirgemeyen değerli hocalarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

{gallery}yks tanitim{/gallery}