Seramik Bölümü Etkinlikleri

14 Ekim 2023 Cumartesi

1-) Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Kariyer Etkinlikleri kapsamında Malezyalı seramik sanatçısı Sila Seramik Stüdyosu kurucusu Dr. Shamsu Mohamad 24 Ekim 2023 tarihinde konferans verecektir.

2-) Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Etkinlikleri Sanatçı Atölyesi kapsamında North Texas Üniversitesi Seramik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Eliza AU 19 Ekim 2023 tarihinde konferans ve 20 Ekim 2023 tarihinde çalıştay gerçekleştirecektir.

3-) Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Etkinlikleri Sanatçı Atölyesi kapsamında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Emre Can 19 Ekim 2023 tarihinde konferans verecektir.