BAİBÜ’nün Düzenlediği Resim Yarışmasının Seçici Akademik Üyeleri Fakültemizi Ziyaret etti.

26 Eylül 2023 Salı

Ülkemizdeki genç sanatçıları desteklemek ve çağdaş Türk sanatına katkı sunmak amacıyla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nce 2’nci kez düzenlenen Üniversite Öğrencileri İçin Resim Yarışması’nın seçici akademik kurul üyeleri, Bursa Uludağ Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet Şinasi İşler, Mersin Üniversitesi’nden Prof. Dr. Nurseren Tor, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nden Prof. Dr. Orhan Taşkesen, Erzurum Atatürk Üniversitesi’nden Prof. Dr. Muhammet Emin Kayserili, Ege Üniversitesi’nden Prof. Dr. Merih Tekin Bender, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden Prof. Dr. Melek Yılmaz Gökay, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nden Doç. Dr. Gökhan Eken, Sakarya Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Gülseren Budumlu ve Adana Çukurova Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Ali Doğan fakültemizi ziyaret etti.